Over ons

Over ons

Wij zijn Perfect Taxaties. Flexibel, snel en integer in het uitvoeren van Taxaties, Energielabels (ook appartementen en woonhuizen), Inspecties en Schade opnames van Woonarken en Woonboten. Wij zijn gevestigd in Noord-Holland en Friesland. Heb je op korte termijn een betrouwbaar Taxatierapport of Energielabel nodig voor een woonark voor eigen gebruik of voor een recreatiewoning? Wij verzorgen dit voor je. Neem contact met ons op en we plannen nog dezelfde dag een taxatie in. Wij zijn onder andere ingeschreven in het EMCI Register.

Snelheid

Waarom zijn wij zo snel? Simpel, het opstellen van Taxatierapporten of Energielabel is ons specialisme. Daarom geen lange doorlooptijden zoals je ziet bij de meeste makelaars, die taxaties vaak gebruiken om de gaten in de agenda te vullen.

Onafhankelijkheid

Wij zijn niet betrokken bij verkooptransacties en daardoor altijd objectief. Heb je een vraag over de mogelijkheden? Bel ons of laat een bericht achter, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Deskundigheid

Met ruim 15 jaar praktijkervaring binnen de branche weet Perfect Taxaties wat er wordt verwacht van een professioneel Taxatierapport, Energielabel (ook appartementen en woonhuizen), Inspecties en Schade opnames. Perfect Taxaties voldoet aan alle eisen van de gebruikelijke geldverstrekkende instellingen en verzekeraars.

Wij staan ingeschreven in:

Taxaties: EMCI Register 2J6L1H

Energielabels: ISSO certificaatnummer 7734.8438.9516

Schade-expertise: Nivre/VRT register 22-542-S

Benieuwd naar de waarde van uw woonboot? Wij regelen snel een vakkundig taxatierapport voor u. Neem vrijblijvend contact op.